בעיה בריאותית וחוסר חשק לכלום

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/01/2017 | 14:45 | מאת: כרמית

שלום ליאת. עברתי בעיה בריאותית לא פשוטה בשבועיים האחרונים וחרגתי מההנאה שלי וממה שהייתי עושה ישבתי בבית במשך שבועיים מדוכדכת גם בגלל הטיפולים ואני לאט לאט מבריאה ורוצה לחזור לעצמי.אני מרגישה ריקנות ודכדוך ואני רוצה לחזור למלאות ושמחת חיים.אשמח עם תוכלי לסייע לי איך לחזור לחיים הרגילים שלי לאט לאט אני עסקתי בנדל"ן אבל עזבתי את עבודתי בינתיים ואני לא יודעת עם יקבלו אותי חזרה.אשמח לסיוע תודה

היי כרמית השאלה היא לאור פסק הזמן שאיכשהו קרה זה האם את רוצה לחזור לעסוק במה שעסקת בו קודם או שאולי בתוך השהייה בבית ובעיית הבריאות עולות תחושות אחרות...לפעמים כשעוצרים את מסלול החיים הרגיל אז תחושות ומחשבות שביומיום אינן מקבלות מקום עולות, יתכן שזה קשה אבל אולי יש בזה גם משהו חשוב שהגוף או הנפש מנסים לומר לך ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה