התמודדות יום יומית בחיים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

14/01/2017 | 12:41 | מאת: דנה

שלום ליאת. אני על גבול גיל המעבר לא עובדת כרגע לא לומדת אין לי ילדים אבל יש לי בן זוג ומשפחה תומכת וטובה החיים שלי בסדר בחורה שמחה בדרך כלל הדבר היחיד שאני קמה בבוקר הוא שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אני מחפשת כרגע עבודה ועדין לא מצאתי ואין כרגע מסגרת מסוימת להיות בה גם בכיוון של חוגים כי אין לי מספיק כסף לשלם כרגע אני כן חיה מביטוח לאומי מסיבות אישיות ולכן זאת גם הסיבה שקשה לי למצוא עבודה. אני מרגישה חוסר סיפוק בחיים ורציתי אולי עצה ממך איך אני יכולה למלא את חיי לפחות לקום כל בוקר בהרגשת מלאות ולא בהרגשת ריקנות.אודה לך על הסיוע שבת שלום

היי דנה אפשר להבין ממה שכתבת שיש חלקים מספקים וממלאים בחייך ואחרים שפחות. אני לא יודעת אם יכולה לתת לך ככה עיצה , חשוב שתנסי לבדוק עם עצמך ולשוב ולהרגיש מהם הדברים שאת יכולה להוסיף לחייך שימלאו, זה כאמור מאד אישי, כמו כן אולי יש אפשרות להצטרף לאיזו קבותה חברתית אן גם ללכת לטיפול רגשי כדי לבדוק את הדברים יותר לעומק ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה