קבוצות תמיכה לדיכאון ובדידות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

13/01/2017 | 14:35 | מאת: שרית

שבת שלום.אני מחפשת אתר באינטרנט לקבוצות תמיכה לאנשים שסובלים מדיכאון ובדידות האם תוכלי בבקשה להפנות אותי? תודה רבה ושבת שלום.

היי שרית אני לא מכירה קבוצות כאלו לצערי ... אם את מחפשת איזן מסגרת חברתית עימה אז יש כל מיני קבוצות מתחומים שונים שאולי כדאי להצטרף אליהן, תלוי מהו תחום העניין שלך ומה עשוי לחבר אותך. ליאת

15/01/2017 | 08:22 | מאת: sigal

היי ממליצה בחום על הפורומים של סהר . זה אמנם לא קבוצות סגורות אבל רוב האנשים קבועים . הי ואת מוזמנת לכתוב כאן ...

מנהל פורום פסיכותרפיה