Asd- autism spectrum disorder

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

04/09/2016 | 22:14 | מאת: ליטל

ערב טוב, מבקשת להתיעץ איך בעזרת ארומטרפיה ניתן לעזור לילד בן 5 שאובחן Asd- autism spectrum disorder. האם השילוב של וטיבר 60%+ קינמון20%+ מרווה רפואית 20% דרך מבער יכול לעזור באבחנה כזאת, או לפחות להרגיע את המחשבות שמתרוצצות לו כל הזמן ופשוט להרגיע אותו ולפקס?

ליטל שלום, הטיפול במקרה כזה דורש איש מקצוע. בעיקרון ווטיבר בשילוב שמנים נוספים יכול להיות מאד מרגיע. קינמון ומרווה רפואית אסורים לילדים כה קטנים. בנוסף קחי בחשבון שצריך ליצור ניחוח עדין שיהיה אהוב עליו אחרת הוא יחווה את זה כמשהו אגרסיבי שמנסה לחדור אליו וזה עשוי להלחיץ אותו. בהצלחה, רחלה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית