החלפת תמל לאחר חצי שנה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

12/01/2020 | 08:50 | מאת: אושר

היי, יש לי תאומים בני 6 חודשים גיל כרונולוגי הם אוכלים סימלאק כבר 4 חודשים אנחנו אמורים לעבור לשלב 2 אוטוטו .. האם אפשר לעבור לחברה אחרת..? האם ישנם בעיות בעיכול בגיל כזה? גזים? האם זה מומלץ או שעדיף להשאר עם הסימלאק? לאחד הבנים יש יציאות ממש קשות כמו גוש.. האם זה קשור לתמל הנוכחי? תודה רבה למשיבים

אפשר להחליף תמ"ל מחברה לחברה אחרת בתנאי שהתמ"ל מתאים לגיל . בגיל 6 חודשים מערכת העיכול בשלה מספיק כדי לעכל גם ירקות ופירות טחונים ותוספת דגנים לתמל .כאשר בגיל 6 חודשים יש יציאות קשות כמו גוש צריך לחפש את הדרך לרכך את הצואה על ידי שינוי תמל , ותוספת ירקות ופירות אך אם ממשיכות יציאות קשות מומלץ לרכך את הצואה עם תכשיר יעודי לכך כמו פגלקס או נורמלקס.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער