פטוזיס מי ילדות

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

12/09/2010 | 15:14 | מאת: טלי

שלום ד''ר זיידר.אני נולדתי עם עיניים סגורות(כמעת)בגיל מי שנה עד 4 עברתי 7 ניתוחים(באוקראינה)סבלתי מאוד מקוון שתוצאה של ניתוחים לא אסטתית עין אחת פתוחה יותר עין שניה פחוט.היום אני יותר שלמה עם המוקבלות הזואת אני נשועה אם לילד בת 37. אבל חלום נישאר לתקן את המצב עם העיניים.מה אתה אומר יש אפשרות לתקן כי באוקראינה בזמנו אמרו לי שזה המקסימום.

טלי היקרה שלום! תודה על שאלתך. פטוזיס, מולד או נרכש, אינו תמיד בעייה קלה לפתרון כירורגי. כמובן שיש "לתפור" את הפרוצדורה הניתוחית למצב הרפואי ו"לתאם" ציפיות עם הפציאנט ומשפחתו. בחלק מן הניתוחים, במיוחד בפטוזיס מולד, יש צורך בתיקונים נוספים במהלך החיים. הייתי מציע לפנות לרופא עיניים אוקולופלסטיקאי על מנת להתרשם מן הממצאים ממקור ראשון - ולבדוק האם ניתן להציע משהוא על מנת "לשפר" את המצב. בברכה, ד"ר ניר זיידר.

15/09/2010 | 15:57 | מאת: טלי

ד''ר תודה רבה על התשובה. הירגשתי נימה של אופטימיות .תודה .גמר חתימה טובה

מנהל פורום צניחת עפעפיים