הקאות חוזרות בשנה האחרונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

04/08/2020 | 06:15 | מאת: אביב

שלום דר', אני משורוול + טבעת. [עשיתי טבעת, ואחרי כמה שנים גם שרוול. לא הוצאתי את הטבעת]. בשנה האחרונה משום מה אני מקיא בלי הכרה. אוכל-מקיא, אוכל-מקיא. ככה כל יום וכל היום. בערך 80% מהאוכל ומהנוזלים שאני בולע, אני מיד מקיא. ליטרים שלמים ביום, של נוזלים ואוכל. אני לא חושב שאני אוכל מעט מדי, או שהקיבה שלי ''קטנה מדי'', כי עובדה שלמרות שירדתי די הרבה במשקל, אני עדיין סובל מעודף משקל [160/95]. עשיתי שיקוף, ואין בקע סרעפתי. האם שמעת על מקרה כזה? מה היית ממליץ לי? [חוץ מהמלצה ''תפסיק לאכול''?] תודה רבה אביב

שלום לך רק היום חזרתי מבידוד . האם אתה מקבל מולטיויטמינים . תבדוק אם חסר לך ויטמין B1 תוכל לקבל זריקה אחת ואם סיבה היא חוסר ויטמין B1 הכל חולף תוכל מספר שעות . אם הבעיה היא לא חוסר ויטמיטן B1 קודם תרוקן הטבעת . אם לא מסתדר תבצע אנדוסקופיה ותבדוק אם יש קינק בשרוול? יום טוב ד"ר ג'זמאוי ג'מאל

06/08/2020 | 16:54 | מאת: אביב

תודה דר' אבדוק ויטמין B1. מה זה קינק בשרוול? ניסיתי לחפש על זה מידע ולא מצאתי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר