ללא יציאות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

03/07/2010 | 17:31 | מאת: אתי

שלום לך אני אחרי ניתוח הוצאת רחם ותיקון רצועות שלפוחית כבר 4 ימים וטרם היתה לי יציאה רק גזים( סליחה) האים זה בסדר ומה ניתן לעשות שתהיה יציאה וכמובן ללא כאב כי גם כך כול האזור כואב מאודדדדד

שלום אתי, נסי אבקת KONSYL (סיבים תזונתיים) להמיס כפית בכוס משקה 2-3 פעמים ביום. בנוסף סירופ AVILAC 15cc שלש פעמים ביום בהתחלה. להפחית לפעם ביום לאחר יציאה ראשונה ולהמשיך למשך כשבועיים. בברכה

09/07/2010 | 14:41 | מאת: אתי

תודה רבה לך ד"ר פיינר עזרתה לי מאוד בעניין האבילק שאלות נוספות עד מתיי יהיו כאבים בזמן יציאה? מה מותר לעשות אחרי ניתוח כזה? מה שהבנתי שיש הגבלה בכול הקשור לפעילות נקיון בבית וכמה זמן ושוב תודה לך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן