אחרי ניתוח להסרת דרמאויד מהשחלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

14/11/2020 | 19:44 | מאת: NOT_FOUND

היי אחרי ניתוח הסרת דרמאויד מהשחלה עברתי את הניתוח ביום חמישי עברו יומיים מהניתוח ייש לי דימומים ואגינלים מה אציר בית מתן שתן האם זה הגיוני ותקין הדימומים או משהו שצריך לעורר חשד

שלום לך, יתכן דימום רחמי לאחר ניתוח בשחלה. במידה שהדימום אינו חזק באופן שעצם איבוד הדם מהווה סכנה מומלץ לעקוב ובמידה שלא ייפסק בימים הקרובים לפנות לבדיקת רופא/ת הנשים. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

14/11/2020 | 22:49 | מאת: מנותחת טרייה

הדם יוצא בפד ובניגוב לא בכמות גדולה וזה יוצר בעיקר כאשר יש פיפי למה זה יוצא בעיקר במתן שתן יש לזה תשובה? ואיך הרחם קשור לשחלה ?

הסיבה לכך אינה ברורה בהנחה שהדימום הוא נרתיקי (כפי שאת מתארת) ואינו ממקור שלפוחית השתן (שאז מתעורר חשד לפגיעה בשלפוחית במהלך הניתוח). יתכן כי השתן ששוטף את פתח הנרתיק גורם ליציאת שאריות דימום או דם קרוש אשר היו ממילא בפתח הנרתיק. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן