דימום לאחר ניתוח ברטולין

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

24/09/2020 | 13:36 | מאת: דליה

שלום, אני שבועיים אחרי ניתוח שני להוצאת ציסטת ברטולין. אני מאובחנת עם אנדומטריוזיס ואדנומיוזיס, אבל ללא שום תסמינים מעבר לכאבי מחזור קשים. המחזור שלי יחסית סדיר.כמה ימים אחרי הניתוח התחיל אצלי דימום מהרחם, השאלה שלי האם הניתוח יכל לגרום לדימום מהציסטה שיש לי ברחם? והאם חשוב ללכת לבדיקה? תודה

דליה שלום, אין קשר בין הניתוח בציסטת ברטולין לבין דימום רחמי. אם זה היה ארוע חד פעמי ובהמשך הווסת יחזור לסדירותו, הייתי מסתפק במעקב. במידה שיופיעו עוד אפיזודות של דימום במועד לא צפוי, כדאי לפנות לבדיקה. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן