מחזור מאחר לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

09/06/2020 | 18:20 | מאת: דנה

שלום. אני 8 וחצי חודשים לאחר לידה(ואקום) ו4 וחצי חודשים לאחר לפרוסקופיה בה הוצאה ציסטה דרמואידית ( מהלך תקין) מניקה ממש מעט וטרם קיבלתי מחזור. קצת דןאגת מזה. ברצוני להכנס בקרוב שוב להריון. אני בוודאות לא מבייצת.

דנה שלום, יתכן שכל עוד את מניקה (גם אם לא הנקה מלאה) הביוץ לא יחזור. הדרך לדעת היא רק לאחר שתסיימי להניק בכלל ואז להמתין לווסת (בד"כ מופיע תוך חודש- חודשיים). בברכה, דר' בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן