כאבים חזקים בבטן התחתונה ללא הפוגה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

08/12/2019 | 05:58 | מאת: עידן

שלום יש לי כאבי בטן תחתונה חזקים במשך כול היום ללא הפוגה בככל הכאב בצד שמאל כול הזמן בבטן התחתונה עברתי בירור היה רשום בסיטי בטן ואגן בבטן במעי הדק התפשלות טרנזטורית ללא סימני חסימה בבטן שמאלית עליונה הודגם מבנה בצורת טרגאט צקוםם בעמדה נמוכה אחר כך mriמעי דק לא ראו התשפלות שמקפל רגלים הכאב מתחזק כמו משו שיתנפח ולוחץ בצד שמאל אחרי כול זה עשו לי שיקוף רגיל צילום של שניה והכירוג אמר שהוא רואה בשיקוף משו לא סימטרי שביעי הגס אצלי בחלקו אחד רחב וחלקו השני נרא צר מדי איך בשיקוף גילו מעי גס ובסיטי לא? מה לעשות יש לי כאבים עזים ללא הפוגה הולך לסורוקה ומשחררים אותי בן 28 אשמח לעזרה אין שום מחלות רקע חוץ מהבעיה הזו תודה

עידן שלום, הפורום הזה עוסק באורוגינקולוגיה ובעיות מתחום בריאות רצפת האגן בנשים כך שמטבע הדברים שאלתך תקבל מענה מתאים יותר בפורומים העוסקים בגסטרואנטרולוגיה או בכירורגיה של כללית / קולו-רקטלית בברכה, דר' בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן