צניחה דרגה 2-3 או פאסרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

01/01/2019 | 13:40 | מאת: ג.

שלום דוקטור, הנני בת 52 עם צניחה בדרגה 2-3 הרבה שנים. נראה לי שבהעדר המחזור (כבר 3 חודשים שלא היה לי) ו"חגיגת גיל המעבר" הצניחה מפריעה לי יותר ויותר (בעיקר בפעילות גופנית, טיולים וכו'). 3 שאלות ברשותך: 1. האם אתה עובד עם קופ"ח מאוחדת מבחינת השתתפותה בביקור ו/או ניתוח? 2. האם אתה ממליץ על פאסרי קוביה כפתרון נקודתי (לשים לפני פעילות גופנית)? אם כן איפה אפשר לשיג בארץ? 3. האם טמפון סופר יכול לשמש כפאסרי? ניסיתי פעם אחת, היה סביר אך נדמה לי שנשארו בנרתיק פיסות (כמו צמר גפן) של הטמפון, האם מסוכן? תודה מראש!

שלום לך, נראה לי שכדי לשקול באופן רציני את אפשרויות הטיפול השונות כדאי לקבוע פגישה במרפאה אורוגינקולוגית ולבצע בדיקה מקיפה ודיון. במרפאתנו בביה"ח אנו נותנים שירות למבוטחות מכל קופות החולים ואת בהחלט מוזמנת לבוא לפגישת ייעוץ. בברכה, דר' בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן