שאלות.................

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

22/01/2018 | 20:50 | מאת: לילי

גיליתי בליטה בתוך הנרתיק בפתיחה מקדימה ונבהלתי והלכתי לרופא אורוגניקולוג לבדיקה ואמר שהכל בסדר אך דעתי אינה רגועה מה דעתך? האם לדעתך בדיקה בשכיבה היא מדוייקת? הרי כך האיברים לא צונחים תודה

לילי שלום, קשה להעריך את הסיכוי לצניחת אברי האגן מבלי לדעת בת כמה את והאם ילדת ובמידה שכן האם לידה נרתיקית או בניתוח קיסרי וכו'. לעיתים כשדרגת הצניחה התחלתית, קל יותר להבחין בה בעמידה מאשר בשכיבה. יכולות להיות גם סיבות נוספות לבלט בנרתיק כמו ציסטה או מורסה וכו'. אם לא קיבלת מענה הולם מרופא אחד הייתי שוקל לפנות לרופא שני לבדיקה נוספת. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן