כאבים לאחר ניתוח tot

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

11/01/2018 | 00:08 | מאת: אילנית

שלום עברתי ניתוח tot לפני 6 ימים. הדימום טרם פסק ויש נפיחות באיזור הנרתיק וכאבים. כמו גם הפרשות קשות. הבטן תפחה והתקשתה. האם אלו תופעות שכיחות או שמא עלי לפנות למיון?

אילנית שלום, לאחר ששה ימים מהניתוח יתכן עדיין דימום קל ואי נוחות / כאב בעיקר באזור הירך הפנימי. הפרשה צהבהבה קלה תיתכן כתגובה של חיידקים בנרתיק לתפרים ותפיחות הבטן לא צפוייה. במידה שהתסמינים יימשכו מערבר לעוד מספר ימים בודדים כדאי להיבדק. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן