היפרדות בטנית - טיפול?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

11/11/2017 | 15:27 | מאת: אתי

שלום וברכה, אובחנה אצלי היפרדות בטנית בשרירי הבטן העליונה ובנוסף בקע טבורי נאמר לי שלא ניתן לטפל בבקע מבלי לטפל בהיפרדות הבטנית, אחרת הבקע יחזור. מצד שני נמסר לי שאין טיפול להיפרדות השרירים. קצת קשה לי להאמין שבימים אלה של המאה ה20 עם הפיתוחים הרבים ברפואה לא ניתן לטפל בכך. יכול להיות שהרופא שאיבחן אותי לא מודע לטיפולים הקיימים. אשמח לדעת מה ניתן לעשות. שכן המצב הנוכחי גורם לי לאי נוחות רבה בזמן ואחרי אוכל ובכלל. כאבי בטן, וצריבות. לחץ תוך בטני וכו' תודה

אתי שלום, היפרדות שרירי הבטן ובקע טבורי הם פחות בתחום הכיסוי של רפואת רצפת האגן על אף שלעיתים קרובות מופיעים לאחר לידה או לידות. ממליץ להיוועץ עם פיזיותרפיסטית בנוגע להיפרדות שרירי דופן הבטן (דיאסטזיס רקטי) וכן עם רופא מתחום הכירורגיה הכללית לגבי תיקון הבקע. בברכה, ד"ר בני פיינר

19/11/2018 | 14:03 | מאת: טלי

הי אתי, קראתי את הבעיה שלך ואני חווה את אותה בעיה בדיוק! בחיפושים אחר רופאים שמנתחים את הבעיה ללא כל תוצאה! אשמח שתשתפי אותי אם מצאת פתרון. תודה

14/03/2019 | 00:35 | מאת: יעל

אשמח מאד להמליץ מניסיון עברתי ניתוח בקעים והיפרדות אצל פרופסור משה דודאי המציא שיטה ניתוח פנימי דרך נקבים בבטן

01/07/2019 | 13:03 | מאת: מיכל

אשמח לדעת עוד פרטים לגבי הניתוח, אצלי יש רק היפרדות. ההחלמה מהירה? זה משאיר צלקות?

21/07/2019 | 01:05 | מאת: יעל

הניתוח לא קשה וההחלמה מהירה. תחפשי בגוגל פרופ' משה דודאי תתקשרי ותשאלי את כל השאלות מנתח בחסד עליון.

26/10/2019 | 19:31 | מאת: דורית

הי אשמח לשמוע פרטים האם אפשר לשוחח איתך דורית

19/02/2020 | 16:38 | מאת: רויטל

אני מבררת אצל משה דןדאי את התהליך. האם עשית את התהליך?

26/07/2020 | 10:51 | מאת: ירין

היי יעל , כמה עלות ניתוח של הפרדות בטנית אצלו? כמה עלה לך אשמח לדעת תודה רבה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן