שחיקת סחוס בירך - גיל 37

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

23/08/2017 | 11:58 | מאת: חיים

שלום , אני בן 37 ועד לפני חצי שעה ספורטאי פעיל ( 2-3 פעמים כדורסל ועוד פעם או פעמיים ריצה בשבוע). לפני כשנה החלו כאבים חזקים בירך ולאחר צילום CT התברר שהסחוס שלי בירך ( בשניהם) נשחק כמעט לגמרי. פיזותרפיה ודיקור לא עזרו לי לכאבים ובחודשים האחרונים זה הלך והחמיר לרמה שכואב לי אפילו ללכת. זה משפיע גם על הברכיים וגם על הגב. האורתופד שלי המליץ על החלפת מפרק , ניתוח שאמור להיות עבור מבוגרים. אני רוצה לחזור לעשות ספורט , האם ניתוח כזה מומלץ בגיל שלי ? האם יש תהליכים אחרים מומלצים ?

להבנתי מצב פרקי הירכיים שלך אינו תואם לגילך הכרונולוגי. ניתוחים אלו נעשים גם לצעירים במידה והשחיקה היא משמעותית. מקומם של טיפולים אחרים תלוי במידת השחיקה ובמגבלת הטוח, ועל כן יש להוועץ ברופא מטפל אשר בדק אותך. בהצלחה

מנהלי פורום פגיעות סחוס