נפיחות ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/06/2015 | 20:04 | מאת: Sagiv

שלום רב, אבי עבר ניתוח מעקפים לפני כ-20 שנים במהלכו נלקח וריד מרגל ימין. מאז הרגל התנפחה מאד ולא חזרה לגודלה המקורי. כמו כן, אחת לחודש אבי קיבל זריקת דורביוטיק למניעת דלקת ברגל. מרגע שנודע כי החומר הנ"ל מסוכן אבי קיבל 875 מ"ג אמוקסילב בצורת גלולות פעמיים ביום למשך 10 ימים. מאז, גם רגל שמאל התנפחה ובשתי הרגליים העור התקשה, האדים, הופיעו שלפוחיות ופטרת. רופאת המשפחה המליצה על קבלת אנטיביוטיקה רפאפן פעמיים ביום למשך כל החיים. האם ניתן לקבל המלצה על טיפול אחר מחשש לנזק עתידי משימוש ממושך של אנטיביוטיקה. בברכה, שגיב.

24/06/2015 | 14:22 | מאת: ד"ר רם אברהמי

טיפול מניעתי לדלקת בעור למי שהיתה כזו הוא ענין נכון ומוכר ניתן להיבדק אצל כלי דם ולבחון האם מסג לימפטי וגרב אלסטי ישפרו הבצקות כמו כן יש להשלים ברור סיבה לבצקות כמו תפקוד לבבי ות כלי חללבון בשתן או השפעה של כדורים

מנהל פורום כלי דם ורידים