קרסוליים נפוחים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

01/04/2010 | 12:34 | מאת: יהודית

יש לי קרסוליים נפוחים.לאחר שינה הנפיחות יורדת. סובלת מלחץ דם מטופלת בדיובן קולסטרול וטרגליצרים גבוהים מטופלת בליפטור והשמנת יתר בערך 25 קילו מיותרים. כליה אחת מורחבת ומתפקדת חלבון גבוה בשתן. הנפיחות רבה בימים חמים ובישיבה מרובה. נאמר לי שזה לא בצקת. מה ניתן לעשות. בתודה.

03/04/2010 | 21:50 | מאת: ד"ר מנשה חדד

DIOVAN היא תרופה הידועה כעשויה לגרום להופעת בצקת ברגליים. העלמות הנפיחות מרגליך לאחר שינה רק מאשרת את העובדה שמדובר בבצקת.יתכן שישנם גם גורמים מסייעים לכך הנתונים שהצגת.

05/04/2010 | 12:30 | מאת: שירה

דיובן אינה ! נמנית עם התרופות הגורמות לבצקות !!דיובן שייכת לקבוצת ה- ARB's וזוהי אינה ת"ל מאפיינת של הקבוצה. יתכן שיש גורמים אחרים הגורמים לבצקת, וכמו כן תתכן גם רגישות לאחת התרופות הנלקחות.

11/04/2010 | 02:27 | מאת: שרה

השתדלי לעשות הליכות רגליות, יומיום אפילו רבע שעה . יעזור לך גם אם תשרי את הרגלים במים חמים עם סבון בזמן ישיבה.לאחר בערך 20 דקות בתוך המים,שימי כסא מולך והניחי עליו את הרגלים כך שיהיו גבוהות יותר מהאגן. כך הדם יזרום חזרה לכיוון הלב ויצור פחות לחץ על הקרסול.בריאות שלמה.

מנהל פורום כלי דם ורידים