פקקת ורידים עמוקה ברגל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

26/11/2020 | 23:05 | מאת: חלי

שלום, אבחנו אצלי פקקת ורידים עמוקה ברגל. מטופלת באליקוויס. יש לי כל הזמן כאבים ברגל, בהליכה בעיקר אך לא רק. האם אני צריכה להיזהר לא לאמץ את הרגל? מאמץ של הליכה או פעילות יכול להזיק? אשמח לתשובה.

29/11/2020 | 13:41 | מאת: ד"ר רם אברהמי

יכולה ורצוי הליכה עם גרב איןבעיה במאמצים רגילים יש להמנע ממצבי כריעה של כיפוף רגלייםממושך

30/11/2020 | 08:37 | מאת: חלי

תודה על המענה. בנוסף רציתי לשאול- בלילות אני מתעוררת מכאבים ברגל. כאבים איומים ממש בלתי נסבלים. באזור השוק וכן למעלה באזור המפשעה. קופצת מהמיטה ולא יודעת מה לעשות עם עצמי מרוב כאב. ניסיתי לקחת אופטלגין ולא עזר כלום. מה ניתן לעשות? והאם זה תקין?

מנהל פורום כלי דם ורידים