בדיקת דופלר ורידי רגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/11/2020 | 23:45 | מאת: יוליה

שלום רב, אני מצרפת כקובץ בדיקת דופלר שעשיתי , האם תוכל בבקשה להסביר מה המשמעות של הבדיקה וכן מה ניתן לעשות לצורך הטיפול בבעיה? תודה מראש.

11/11/2020 | 13:43 | מאת: ד"ר רם אברהמי

איני רואה קבצים

11/11/2020 | 15:01 | מאת: יוליה

אני אעלה על הכתב את מה שנרשם בתוצאות: רגל ימין - 1. אין עדות ל DVT (deep vein thrombosis) 2. לא הודגמה אי ספיקה בורידים עמוקים 3. אין עדות ל SVT (superficial vein thrombosis) 4. אי ספיקה של ספנה גדולה בשוק ובירך. 5. אי ספיקת פרפורנטים בשוק. רגל שמאל - 1. אין עדות ל DVT (deep vein thrombosis) 2. לא הודגמה אי ספיקה בורידים עמוקים 3. אין עדות ל SVT (superficial vein thrombosis) 4. אי ספיקת ורידים מאמצע שוק לטראלי, עוברים לברך חיצוני ולירך קידמי מידיאלי ומתנקזים לספנה גדולה בשליש עליון של ירך. מודה מראש על תשובתך.

מנהל פורום כלי דם ורידים