נפיחות וכאבים לאחר הזרקת חומר ניגוד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/10/2020 | 02:45 | מאת: דינה

שלום רב חודש וחצי לאחר הזרקת חומר ניגוד לבדיקת mri תחילה היו שטפי דם אחכ כאבים ונפיחות תחילה הרופאים פטרו אותי ב״יעבור״ לאחר שהנפיחות גדלה כירורג נתן אנטיביוטיקה ואולטראסאונד עוד שבועיים אם לא יעבור הנפיחות ירדה מעט אחר מרגישה את הורידים בולטים האם ייתכן פקקת ורידים איפה והיכן לבדוק תודה מראש

07/10/2020 | 15:27 | מאת: ד"ר רם אברהמי

יתכן פקקת ממילא לא נדרש לטיפול ובסוף באמת חולף לבד. או שנארת רגישות ואוזר נוקשה קטן בכל מקרה ניתן לפנות לבדיקת כירורג כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים