דליות ונטילת פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

29/09/2020 | 12:23 | מאת: אסנת

שלום בת 44 בריאה אם ל3. עקב איחור במחזור רוםא הנשים רשם לי נטילת פרימולוט נור ל5 ימים. קראתי בעלון תרופה שלא לקחת באם יש בעיות כלי דם ודליות. הרופא חזר אלי ואמר שאין בעיה מבחינתו. לפני 8 שנים עשיתי ניתוח כלי דם ברגל ( אצלך במקרה!) בשל אי ספיקה ,כיום דליות משמעותיות ללא פקקת ,במעקב. האם בטוח לקחת את התרופה ההורמונאלית? תודה רבה. נ.ב בבדיקת הדם בשבוע שעבר יצא 12.7 בpt seconds. וכן inr 0.9 , זה נחשב תקין? תודה אסנת.

29/09/2020 | 17:06 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אפשר לקחת אלו ורידים שטחים . באם חזרו ורידים בהחלט ניתן לטפל בהבם תקבעי תור 036557700

מנהל פורום כלי דם ורידים