רגל ימין נפוחה ללא ממצאים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

04/09/2020 | 11:38 | מאת: סיון

היי, אמי בת 59 סובלת מנפיחות בקרסול רגל ימין. עשתה מספר בדיקות שיצאו תקינות. אין פקקת. עם זאת, חשוב לציין שלפני כשנה היה לה קריש דם בריאות כתוצאה מטיסה, היא אושפזה, קיבלה טיפול תרופתי והיום אין קריש. מאוד מטריד אותי שכל פעם שולחים אותה הביתה עם תשובה של הכל תקין, אבל הרגל עדיין נפוחה וכואבת. מה הצעד הבא? נשמח להכוונה. תודה, סיון

04/09/2020 | 14:16 | מאת: ד"ר רם אברהמי

כנראה מצב שהשתנה לאור הפקקת דברים לא חוזרים תמיד לעצמם אם בצקת ממש ניתן לנסות גרב אלסטית . ניתן לקבוע אלי 036557700 תלמ מרכז רפואי

מנהל פורום כלי דם ורידים