קריש דם בזרוע היד או משהו אחר?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

28/04/2020 | 15:31 | מאת: עדי

שלום.אתמול בלילה חשתי לפתע כאב מוזר בשקע המרפק(גומץ) ובחלק שבזרוע העליון ובנגיעה במקום יש מעין נפיחות קשה כזו. כלומא הכאב הוא מהגומץ ועד אמצע הזרוע והנפיחות היא בזרוע הפנימית. זה החל לפתע ולא עוזב ..כאב נזבל בהחלט. לא יודעת מה יכול להיות המקור אך חוששת חלילה מקריש דם. לא מעשנת ולא לורחת גלולות. איך יודעים אם אכן זה המצב ועלי לפנות לבדיקה בהקדם? האם יתכן כי מדובר במשהו אחר? לא בטוחה מה עלי לעשות האיזור לא אדום רק נפיחות חא בולטת ממש לעין אך נוקשה עם כאב תודה רבה

30/04/2020 | 07:49 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לפי התאור לא ניתן לדעת בכל מקרה באם שטחי ומורגש אז לא מסוכן לעקוב באם כבאים והחמרה לבדיקתרופא

מנהל פורום כלי דם ורידים