כאבי בכפות רגליים . בהריון וורידים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

28/03/2020 | 17:59 | מאת: mayki1984

אני בשבוע 36 של ההריון ..העבודה שלי היא ישיבה מרובה על המחשב. התחילו לי לסירוגין לפני כמה חודשים כאבים בכף רגל..לא רציני .זה הלך והחמיר לסירוגין. כרגע כף רגל ימין כואבת ממש קשה לי לדרוך עליה..והיא קצת נפוחה. שמאל קצת כואבת. הייתי במוקד נשים הרופא לא ידע לתת מענה ושלח אותי למיון. בגלל המצב לא רציתי לנסוע. הייתי אצל רופא כירורג רגיל שגם לא התרגש רק המליץ על גרביים אלסטיות. שמתי אותם וזה רק החמיר. בסוף הייתי במיון נשים..הם לא התרשמו שזה פקקת ורידים . חייבת לציין שגם ככה העור שלי שקוף רואים ורידים..יש לי קצת ורידים בולטים בכפות רגליים ונימים..שולחת וידיאו להתרשמות. בבקשה אשמח לעזרה ..מצד אחד ממש כואב לי..יש מידי פעם הקלה בכאב. מצד שני אני ממש פוחדת להיבדק בגלל הקורונה ןבגלל שאני ממש לפני לידה. אשמח לתשובה

29/03/2020 | 08:42 | מאת: ד"ר רם אברהמי

החשש ש היחיד הוא פקקת ורידים עמוקה ולפי הדיווח מי שראה אותך לא זיההה נפיחות גדולה חד צדדית ורידים וכאבי רגליים יש בהריון הטיפול מנוחה רגל מורמת גרביון או גרב . בכל מקרה באם יש ממש בצקת או כאבים אז כן צריך לבצע דופלקס לבדיקת הורידים העמוקים את יכולה להגיה למרפאה שלנו תלמ מרכז רפואי רח הברזל 31 ואבדוק בדופלקס זה לא מיון ולא חשיפה לבית חולים . בברכה דר אברהמי

29/03/2020 | 12:42 | מאת: mayki1984

הכאבים ברגל לפעמים כואב יותר ולפעמים פחות..השאלה שלי האם אפשר לחכות לאחרים הלידה . בגלל המצב שאני ממעיטה לצאת מהבית.. אלא אם זה מקרה חירום.

מנהל פורום כלי דם ורידים