הצרות כלי דם ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/01/2020 | 09:59 | מאת: שואלת

שלום, אבא שלי, בן 82, סובל מכאבים בשריר השוק הימנית בעת הליכה (נרגע חלקית בעת מנוחה) ואובחן עם הצרות כלי דם ברגליים (מדד 50 בדופלר רגל ימין). הוא סובל מזה למעלה מעשר שנים מלחץ דם גבוה, ומטופל באופן סדיר, אם כי לעיתים לחץ הדם עדיין עולה מאד. יש גם כולסטרול 160. הומלצו לו מדללי דם (לוקח), תרופות נגד כולסטרול (לא לוקח) והליכה מרובה (מבצע, אם כי בקושי רב). האם יש גם טיפולים כמו פיזיוטרפיה שיכולים לעזור במצב הזה? ראיתי פרסומות לטיפולים עם גלי הלם, חשמל וכד' תודה רבה

22/01/2020 | 17:44 | מאת: ד"ר רם אברהמי

טיפולים אלו לא עוזרים אלה עם רוצים לזרוק כסף . כל עוד אין פפצעים המצב טוב ואכן צריך להמשך בפעילות יומית רגילה

מנהל פורום כלי דם ורידים