הופעת כתמים כהים ברגל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

02/12/2019 | 11:16 | מאת: נועה

ד" ר שלום רב, לפני כשנתיים וחצי הופיעו לי ברגל ימין 3 ג'ולות קטנות. 2 מהגו'ולות התפוצצו ונשארו שטפי דם קטנים על הרגל , הג'ולה ה3 התנפחה ורק לאחר טיפול אנטיביוטי במשך כחודש ירדה הנפיחות ונשאר שטף דם גדול( מצ"ב תמונה) . שטפי הדם לא החלימו עד היום . מה הבדיקות שעליי לבצע? עד עתה נבדקתי על ידי רופאי עור שרשמו משחות וכדורים אנטיביוטיים שלא עזרו. ברקע בצקות ברגליים עקב הריון תאומים לפני שנתיים ו3 חודשים . לאחר הלידה הזריקו לי קלקסן. תודה מראש נועה

02/12/2019 | 18:04 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא רואה תמונות ממליץ לבדיקת כירורג כלי דם יתכן ורידים נימים לרוב ניתן לטיפול

מנהל פורום כלי דם ורידים