קרשי דם גדולים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

01/12/2019 | 16:59 | מאת: אלי

שלום, לאמי מזה זמן רב יש שני קרשי דם גדולים בשתי הרגליים. רגליים מתנפחות לא הכרח בעמידה או מאמץ. האם מותר לטוס במקרה זה? מה הטיפול המומלץ. היא אמורה לטוס טיסה טראנס אטלנטית ולא ניתן לקבוע טור בזמן הקרוב ( לפני הטיסה). אודה לתשובתך.

01/12/2019 | 17:08 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא ניתן להבין מהתאור במה מדובר רצוי בכל מקרה שתבדק לפני טיסה אצל כיררוג כלי ם או אצל הרופא המטפל

01/12/2019 | 17:17 | מאת: אלי

תודה על תשובתך המהירה. היא גילתה לאחרי בדיקה לאחרונה שיש חה שני קריש דם ברגליים די גדולים. טרם ראתה מומחה כלי דם בגלל הזמן שיש להמתין. אבל אמורה לטוס בקרוב לפני שראתה מומחה. האם מסוכן עבורה לטוס לפני שהיא מטופלת? מה הטיפול המקובל בקרישי דם? האם רק מדללי דם או שיש צורך המסה או ניתוח להסיר את קרישי הדם כוון שהם גדולים? תודה רבה

מנהל פורום כלי דם ורידים