בצקת בכף הרגל כמעט חודשיים לאחר נקע

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/10/2019 | 17:28 | מאת: טליה

היי, אני בת 31, כמעט חודשיים אחרי נקע דיי מפושט בכף רגל ימין עקב נפילה כתוצאה מהתעלפות שכלל כאבים, נפיחות רבה ושטפי דם. כעת אני בפיזיותרפיה, אך לצערי עדיין סובלת מבצקת ממושכת בכף הרגל הפגועה שמונעת ממני לנעול נעליים סגורות. האם המצב תקין? לצערי גם עדיין סובלת מכאבים למרות שפחותים מההתחלה. עליי לציין שהבצקת מופיעה בעיקר אחרי ישיבה ממושכת והליכה ארוכה כשבבוקר לאחר שינה המצב משתפר אך חוזר חלילה... כמו כן, לצערי אני סובלת מבצקות גם לפני הפציעה עקב ישיבה ממושכת למשל בטיסות למרות הליכה ותזוזה ואף בעבודתי בישיבה. עליי לציין שביצעתי לאחרונה בדיקות אקו לב, הולטר לב, אק"ג, וכן לפני שנה וקצת ביצעתי דופלקס גפיים תחתונות אי ספיקה שיצא תקין, האם יש סיכוי שיש צורך לחזור על הדופלקס? ושאלה נוספת, בחודש הבא אני טסה לאירופה טיסה של כמעט 5 שעות, האם יש סיכון? מה עליי לעשות? מציינת שצבע כף הרגל הפגועה מעט כהה יותר (אדמומי כהה) מהרגל הבריאה. מנסה לצרף תמונה. תודה רבה על ההתייחסות וחג שמח!

23/10/2019 | 13:16 | מאת: ד"ר רם אברהמי

בצקת צפויה לאחר חבלה שברים חובה גרב אלסטית יכולה לקבע להיבדק אצלי דרך מושלם

מנהל פורום כלי דם ורידים