הסתיידויות אחדות באוראטה בטנית

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

24/09/2019 | 22:40 | מאת: נטלי

שלום,עשיתי סיטי מותני בגב עקב כאבי גב ונמצא גם שיש הסתדויות אחדות באוראטה בטנית? מה זה אומר??? שלחו לדופלר באב העורקים אבלמזה רק עוד חודש. אציין שבעבר לפני 25 שנה עברתי dvt ברגל שמאל. לא מטופלת בשום דילול דם כי זה היה בגלל גלולות וניתוח גב.רק טופלתי בקלקסן במהלך הריונות. האם יש קשר למה שעברתי? האם זה חסימה בכלי דם?? מודאגת

26/09/2019 | 17:38 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אין קשר לDVT מצוין הסתידיות אחדות סימן שלא בעיתי זה רק תאור ממצא . ודאי לא מסוכן .

מנהל פורום כלי דם ורידים