כאבי בטן תחתונה חושש מבעיה בכלי הדם של המעיים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/09/2019 | 02:20 | מאת: שלומי

שלום דוקטור אני סובל מכאבי בטן תחתונה כבר שנתים בערך הכאבים בצדדים בבטן התחתונה ימין ושמאול כאבים שהולכים ומתחזקים מיום ליום רציתי לדעת עם עשו לי סיטי בטן עם חןמר ניגוד ושתייה היה רשום רק במעי הדק התפשלות ללא סימני חסימה וטרגרט בבטן שמאלית עליונה זהו האם חומר ניגוד שולח בעיה של כלי הדם במעיים הפרעה בזרימת דם לשם או משו ?אן שכדאי לעשות גם אניוגרפיה של המעיים תודה

26/09/2019 | 17:26 | מאת: ד"ר רם אברהמי

סי טי אנגיו בלבד מדמה את כלי הדם בבטן לכן כשחושבים שיש חשד להיצריות כנל מבררים על ידי הבדיקה הנל . אך התלונות שלך לא ככ מתאימות לחסימה בכלי הדם שלבור מופיע ככאב לאחר אוכל ורזון

מנהל פורום כלי דם ורידים