תוצאות בדיקת דופלר עורקי רגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

11/06/2019 | 16:45 | מאת: בוריס

שלום בן 67 מעשן, גובה 170 שוקל 65 לפני שנתיים עם אירוע מוחי כמעט ללא סיבוכים, אחרי מספר חודשים התחילו כאבי רגליים מאוד חזקים ברגל שמאל, לאחר מספר בדיקות עשו צינתור והצליחו רק בעורק אחד מתוך 3, והזרימה החלה לאחר שנה עבר לרגל ימין גם שם עשו צנתור, לאחר עוד כמה חודשים חזרו הכאבים ברגל שמאל נשלחתי לדופלר ולהלן התוצאות, מבקש להסביר מכיוון שכירורג כלי דם שלי יצא לחופשת לימודים ויחזור רק באוגוסט rt 171 lt 168 מנוחה dp rt 111 dp lt 70 tp rt 127 tp lt 71 לחצים מנוחה abi/tbi dp rt 0.65 lt 0.41 tp rt 0.74 lt 0.42 רגל ימין PTA כן מעקף רגל שמאל PTA כן מעקף דופק כף רגל DP -RT חסר LT חסר TP-RT חלש LT חסר גל PVR RT שפוע חד תקין LT שפוע מתון דרגת הפרעה בזרימת הדם ABI/TBI מנוחה ABI RT הפרעה קלה LT הפרעה בינונית לסיכום כמתואר הנבדק עבר צנתור עם הכנסת סטינט ברגל ימין בינואר 2019 צינתור רגל שמאל לפני הרבה זמן

12/06/2019 | 13:40 | מאת: ד"ר רם אברהמי

יהיה צורך לבדיקת כירורג כלי דם אם אין פצעים אז המשך הליכה באם כאבים אחרי מספר מטרים או פצעים דורש בדיקה בהקדם יתכן ויהיה צורך לחזור על צינטור לרגל שמאל שם יש היצרות חדשה

מנהל פורום כלי דם ורידים