קליפל טרינוני, טיפול בכאב

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/03/2019 | 12:04 | מאת: שיר

שלום, בעלי סובל מתסמונת קליפל טרינוני שאובחנה לאחרונה- כתמי לידה מפושטים על שני הרגליים והגב, הבדל בגודל הרגליים וכאבים בשוקיים. הוא עבר אבחון של רופא כלי דם, רופא עור, אורתופד. הטיפול כרגע הוא גרבי לחץ, נעליים מותאמות אישית ופיזיותרפיה. הוא סובל מאוד מכאבים בשוקיים ואין הטבה. פנה לרופא כאב שאמר שהוא לא יכול לעזור. האם יש אפשרויות נוספות לטיפול בכאב?

11/03/2019 | 11:50 | מאת: כאבי רגליים

אם ניתן לטפל בבעיה הורידית במידה מסוימת יכול לעזור . ליעוץ חוזר כירורג כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים