דליות - ורידים מורחבים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

30/01/2019 | 15:17 | מאת: הריונית

שלום, אני נמצאת כרגע בשבוע 32, הריון ראשון. לפני כחודשיים לאחר אולטרסאונד אובחנתי עם התרחבות ורידים במפשעות. בשבועיים האחרונים המצב קצת התדרדר והחלו ורידים מורחבים בולטים גם באזור השפתיים באיבר המין. המצב מאוד מקשה עליי, כואב ומושך לי, וגם מקרין לרגליים. עבודתי היא פיזית ובין השאר דורשת הליכות וישיבות רבות, דבר המקשה עליי עוד יותר. רופא הנשים ממליץ בעיקר על מנוחה בגלל שאין הרבה מה לעשות אלא לחכות ללידה והציע לפנות לכירורג כלי דם. שאלתי היא, האם במצב כזה ניתן לקבל המלצה ממומחה כלי דם על שמירת הריון? תודה רבה, הריונית כואבת :)

30/01/2019 | 15:40 | מאת: ורידים

שמירת הריון הינה שמירה על ההריון דליות זה לא שמירת הריון ניתן לפנות לרופא תעסוקתי המנעות מעמידה ויוריד שעות

מנהל פורום כלי דם ורידים