אצבעות מכחילות בקור בלבד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

08/12/2018 | 14:00 | מאת: נטלי

שלום, לפני כשלושה חודשים בעלי נחתך עמוק באחת מהאצבעות בידיים. לאחר שהפצע לא הגליד פנינו לכירורג שאבחן דלקת וחתך לו מעט את הציפורן על מנת להוציא את המוגלה והנחה להשתמש במשחה אנטיביוטית. עברו שבועיים מההליך אך האצבע לא החלימה. עוד בתחילת ההליך שמתי לב שהאצבע מכחילה לו בקור אך הרופאים טענו שזה נובע מהדלקת. ביומיים האחרונים אצבעות נוספות מכחילות לו בקור. אציין שהוא בן 35, מעשן. מה יכולה להיות הסיבה ולאיזה רופא מומלץ לפנות?

09/12/2018 | 08:34 | מאת: נטלי

אציין בנוסף בבדיקות דם אחרונות הכל תקין חוץ מtsh 6.4. נקבע תור לאנדקרנילוג רק לאפריל

09/12/2018 | 08:36 | מאת: אצבעות מכחילות בקור

יתכן מדלקת אך גם מעישון מחלת כלי דם קטנים . הפסקת עישון מניעה מקור לפי הצורך לכירורג כלי דם

09/12/2018 | 09:13 | מאת: נטלי

האם יכול להיות תסמונת ריינו?

מנהל פורום כלי דם ורידים