ורידים בולטים וכאב בכף הרגל לתחושות נוספות

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

30/09/2018 | 08:13 | מאת: נועה

שלום, אני בת 36. בימים האחרונים חוויתי מיחושים בורידי צוואר ובלב - לפעמים כאב קל/סתם תחושה מציקה/דקירות קלות, ואתמול בזמן ישיבה פתאום הרגשתי כאב בצד הפנימי של כף הרגל (מתחת לעצם הבולטת), טיפה נפיחות וורידים מעט בולטים מהרגיל באזור. עכשיו, בבוקר, המצב נשאר דומה. בהיותי סטודנטית לסיעוד, הראש ישר הולך לכיוון dvt, אתרוסקלרוזיס וכיו"ב. אציין שגם קודם היו לי מדי פעם כאבים בלב ואני רגילה מאז ומתמיד שלפעמים קצת כואב בחזה כי יש לי אוושה כלשהי (לא יודעת איזו). השאלה היא אם זה סביר לבקש מרופאת המשפחה בדיקות כמו דופלר ורידי צוואר ורגליים, בנוסף לאקג ואקו לב. תודה וחג שמח.

05/10/2018 | 15:26 | מאת: מיחושים

לפי התיאור אין ממצא מיוחד ודאי אין DVT . להרגיעה להמשך ללמוד למבחנים בהצלחה

05/10/2018 | 15:57 | מאת: נועה

חחח תודה רבה :-) כל יום אני "מרגישה על עצמי" משהו אחר, מקווה שהתופעות האל ייפסקו בקרוב...

מנהל פורום כלי דם ורידים