פענוח תוצאות דופלר עורקי גפיים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

12/08/2018 | 17:36 | מאת: איילה

נעשו מדידות לחץ דם סיגמנטליות בשתי הרגליים ומדידת אינדקסים זרוע/קרסול מימין 1.09 משמאל 1.07 לאחר מאמץ תוצאות toe pressore מימין לחץ דיסטולי***** מ"מ כספית אינדקס ***** משמאל לחץ דיסטולי***** מ"מ כספית אינדקס***** לסיכום מימין 1.09 לאחר לחץ 1.20 משמאל 1.02 לאחר מאמץ 0.97 אודה לך מאוד באם תעזור לי ותגיד מה מדובר בזה תודה

12/08/2018 | 18:19 | מאת: עורקי רגליים

בדיקה תקינה כאבי רגליים קושי בהליכה לא מבעיה עורקית

12/08/2018 | 19:19 | מאת: איילה

נפיחות בצידי הרגליים וגם באזור העקב ובכף רגל שמאל וימין מרגישה מתוח ולוחץ מלווה בכאב , אני לוקחת אלדקטון 25 מיג בעקבות בעיה של אי ספיקת לב בצד ימין ולחץ דם גבוה וכיום נעלם הבעיה הלבבית כאילו לא היה בכלל , הייתכן שכדור זה עושה לי את כל הצרות וכדאי להפסיקו תודה

מנהל פורום כלי דם ורידים