תוצאות בדיקת דופלר קרוטיס-עורקי הצוואר

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

03/01/2018 | 18:56 | מאת: ריבה

בת 67 נמצא בצד ימין בעורק הפנימי -בהתפצלות ובמוצא העורק הודגמו רבדים טרשתיים הגורמים להיצרות הלומן בכ - 20%-40% כך גם בצד שמאל בעורק הפנימי. נוטלת תרופות ללחץ דם ומאוזנת, נוטלת ליפיטור לכולסטרול. לאבי ז"ל היו מספר אירועים מוחיים קלים והתקף לב. מה עלי לעשות? למי לפנות? האם הרפואה האלטרניבית יכולה לשפר את המצב או לפחות לעצור את ההתדרדרות במצב? אשמח לתשובה בתודה מראש

05/01/2018 | 07:15 | מאת: קרוטיד

בדיקה תקינה אין היצרות ממשית לא צריך טיפול או מעקב בנושא זה אלטרנטיבי לא מכיר

מנהל פורום כלי דם ורידים