DVT מהעבר וכאבים מציקים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

18/07/2017 | 21:26 | מאת: מיכל

שלום..בשנת 2009 עברתי DVT נרחב ברגל שאובחן אז בגלל הכנסת צנטר פמורלי לטיפולי פלסמה עקב מיאסטניה גרביס ..לאחר אבחון התברר שאני סובלת מקרשיות יתר [פרוטין S נמוך ופקטור 8 גבוהה]... לפני יומיים שוחררתי מאשפוז [מסיבוכי הסכרת] ערכים גבוהים שסרבו לרדת ובמסגרת האשפוז קיבלתי 7 ליטר נוזלים..כרגע הרגל התנפחה מאד ומציקה במיוחד בקטע שקרוב למפסעה..בבוקר הנפיחות ירדה במקצת אך אחר הצהרים היא חזרה בחזרה.. אפשר לעשות משהו להרגיע את ההרגשת הרגל המתנפחת כמו בלון? תודה מיכל

19/07/2017 | 16:11 | מאת: בצקת

מנוחה רגל מורמת גרב אלסטית אך חשוב להשלים דופלקס ורידים לודא שאין פקקת חדשה

מנהל פורום כלי דם ורידים