קושי במציאת ורידים לבדיקות

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

05/06/2017 | 10:21 | מאת: שושי

הי, בת 27.. יש לי בעיה של למצוא ורידים לצורך הוצאת דם או עירוי. כל בדיקת דם אצלי היא סיוט ודוקרים אותי מספר פעמים. בגלל זה לא עשיתי בדיקות דם 20 שנה ושנה שעברה גילו לי בעיה רפואית. כל שלושה חודשים אני צריכה לעשות בדיקת דם. כל חצי שנה לעשות mri עם חומר ניגוד. ויש עוד בדיקות עם הזרקות לוריד. לפני שבועיים עברתי ניתוח וכדי להכניס את העירוי דקרו אותי 6 פעמים.. אמרו לי שאם לא יצליחו המרדים יעשה לי עם אולטרסאונד (כמה אחיות ניסו כולל בכירה).. בסוף הצליחו בכף היד אבל הוריד היה קטן וקמתי אחרי ההרדמה עם עירוי בצוואר... יש דרך לפתח ורידים? משהו שיכול להקל עליי את כל הבדיקות האלה? תודה...

05/06/2017 | 12:00 | מאת: ורידים דקים

לצערי אין דרך לפתח ורידים פרט לספורט וגם זה לא תמיד עוזר תלוי במבנה הגוף . אך בסוף כשצריך מחדרים עירוי בכל דרך שהיא בהצלחה ובריאות

23/02/2023 | 00:04 | מאת: אילנה

עצוב לראות מה שאת עוברת , ועצוב עוד יותר שחוסכים את הus בכדי לחפש וריד אני סובלת גם מבעיה דומה וזה סיוט וייסורים מדוע אין פיתרון קל יותר , הרי יש לכולם ורידים אז למה לתת לנו לסבול אם פיתרון כבר יש , כי זה יקר ? וחיינו ?

מנהל פורום כלי דם ורידים