זרימות חום וקור,כפות ידיים אדומות,בצקות

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/05/2017 | 11:28 | מאת: זרימות חום וקור

אני בן 79,חולה פרקינסון. יש לי גם כאבים בגב התחתון. לאחרונה-3 בעיות שאולי קשורות זו לזו. 1.כפות ידיים בצבע אדום חזק,במיוחד בערב.ז ה כולל גם אודם באפרכסות האוזניים,בלחיים ובכל הראש,וגם בכפות הרגליים. 2.זרמים חמים וקרים לסירוגין בשוק ימין,ולאחרונה -חום גבוה מתפשט בכפות הרגליים. 3.בצקת חמה וכואבת בצבע חום-אדום בקרסוליים. רופא עור נתן לי משחת אפלומיצין -ללא תוצאות. שאלתי רופא פנימאי,אורתופד,ראומטולוג ורופא פרקינסון -כולם נתנו תשובות לא ברורות. שאלות: 1.לאיזה תחום רפואי זה שייך 2.האם זה שייך לכלי דם,ואיך 3.מה יש לבדוק כדי לאשר או לשלול כיוונים כאלה ואחרים תודה

23/05/2017 | 09:27 | מאת: אודם וחום בגפיים

תלונות משולבות שכאלו כנראה אינן מכלי דם אלא עניין סיסטמי יתכן תרופתי תופעות לואי . מבחינת הבדיקה אין בדיקה ספסיפית אתה יכול לפנות לבדיקת כלי דם אך כנראה שם לא הבעיה

מנהל פורום כלי דם ורידים