בדיקת סונר דופלר קרוטיס

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

01/04/2017 | 18:12 | מאת: איציק

שלום דר אני בן 48 בריא בדרכ ועשיתי בדיקה לברור כאבים בצוואר ,, שמאל קרוטיס משותף תקין קרוטיס ,פנימי תקיון, קרוטיס חיצוני תקיו, ורטבליס תקין. ימין קרוטיס משותף תקין,,קרוטיס פנימי נמצאו רבדים תרשתיים הומוגנים בחלקו הפרוקסימלי של העורק הגורמים להיצרות עד 50% ללא הפרעה המודינמית. קרוטיס חיצוני תקין,, ורטבליס תקין,, מה דעתך דר אברהמי,,,תודה

02/04/2017 | 09:10 | מאת: ד"ר רם אברהמי

היצרות קלה לא דורש טיפול או התיחסות אם יש גורמי סיכון לחץ דם עישון סוכרת שומנים בדם עודף משקל לטפל המלצה לספורט הליכה כל יום . ביקורת דופלקס אולי עוד שנתיים שלוש

מנהל פורום כלי דם ורידים