דליפת שתן אחרי כריתת ערמונית ממאירה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

21/03/2015 | 18:46 | מאת: אהרוני

אחרי שבוע מהוצאת הקטטר אין בכלל תחושה של לחץ בשלפוחית, ובזמן תנועה יש דליפת שתן. אני עושה תרגילים לחיזוק השרירים הטבעתיים. בינתיים אין ממש שיפור. מה אפשר לעשות?

שלום רב, דליפת שתן לאחר כריתה של ערמונית ממאירה היא תופעה מוכרת וידועה ונחווית כמעט ע"י כל מי שעובר ניתוח כזה. לכן עליך להמשיך ולבצע תרגוליומי חוזר של חיזוק רצפת האגן ולהיות סבלני, לרוב זה מסתדר. בכל מקרה כמובן שעליך להבדק אצל המנתח שלך ולהתייעץ עמו אם אין שיפור.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת