כאב בקצה הפין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

04/03/2015 | 14:34 | מאת: בן 28

כבר כמה חודשים עם כאב וצריבה בשתן בקצה הפין, התחיל אחרי שעברתי בדיקת ציסטוגרפיה שגילו היצרות בשופכה, אחרי הבדיקה קצה השופכה צרב כמו גיהנום בהשתנה( לא יכולתי להשתין טיפה אחת בלי סדורל) מאז הכאב נרגע אבל עדיין יש לפעמים צריבה קטנה לפעמים... למה הצריבה שיש לי קשורה? האם היצרות שופכה יכולה לגרום לפרוסטטיטיס? איך ניתן לאבחן פרוסטטיטיס לא חיידקית?

שלום רב, אם אבחנו לך היצרות בשופכה וביצוע הציסטוסקופיה כלל גם הרחבה של השופכה זה אכן יכול לגרום לך לכאב מקומי באיזור שהיה מוצר. אם ההיצרות מפריעה לריקון תקין של השתן בהחלט עשוי להתפתח זיהום. ממליצה לך להתייעץ עם אורולוג לגבי הטיפול בהיצרות, ובינתיים לקחת משכך כאבים ולוודא שאתה מצליח להתרוקן באופן תקין ואם לא לפנות לבדיקה בהקדם האפשרי.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת