דלקת בערמונית- עזרה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

14/09/2014 | 22:11 | מאת: רועי

לאחר שהיו לי הפרשות מהפין, כאבי גב וזרע כמעט ולא יוצא לי בסקס או באוננות. עשיתי בדיקת שתן, תרבית שתן, בדיקת דם והכל יצא תקין. פניתי לאורולוג שטען שיש לי דלקת בערמונית ונתן לי ציפרודקס ל-20 יום. הוא אמר שזה טוב לשכב עם בת הזוג , האם כך פני הדברים? מתי אתחיל להרגיש החלמה? יש לציין שאנחנומנסים להיכנ להריון ואנו מאוד חושש שזה יפגע בנו. כמות הזרע פחתה באופן משמעותי מאז הדלקת. שתן יוצא באופן תקין. זרע לא. אני מדגיש שהאורולוג לא ביצע בדיקה רקטאלית כלשהי. תודה מראש לעזרה.

15/09/2014 | 06:43 | מאת: רועי

שכחתי לציין שאני בן 30

שלום רב. דלקת יכולה לגרום לירידה בכמות הזרע, ולתלונות שאתה מתאר. בעיקרון טיפול אנטיביוטי מומלץ בתחילה, גם אם תרביות תקינות. בכל מקרה כדאי לבצע תרבית זרע ובדיקת PCR בשתן למחלות מין- שמצריכות טיפול אנטיביוטי שונה. אם אתה חושב שכמות השפיכה ירדה- ובוודאי אם אתם מנסים להכנס להריון- כדאי לבצע ספירת זרע וחפי צורך גם בדיקת שתן במיקרוסקופ לזהות האם יש בו תאי זרע.

15/09/2014 | 10:11 | מאת: רועי

ראשית ממש תודה לך על המענה המהיר. שנית, האם זה תקין להמשיך לשכב עם אשתי? ודבר שמציק לי זה כאבי גב טורדניים. כמו כן אני פעיל גופנית במכון כושר ומתאמן עם משקולות(ללא אירובי) האם זה בסדר לחזור לפעילות הדרגתית (נותר לי עוד 10 יום לטיפול) ופרוביוטיקה - האם לקחת אותה במהלך הטיפול? שוב, תודה רבה לך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת