דרכי השתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

09/08/2014 | 13:17 | מאת: שלומי

דוקטור שירה שלום יש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי היא נמשכת חצי שנה היה לי דלקת בשתן וטופלתי באנטיביוטיקה הדלקת עברה אך התסמינים לא עברו שהם הרגשת לחץ בשתן תמיד קיבלתי 5 סוגים של אנטיביוטיקה שלא עזרו אורולוג בדק לי את הערמונית אין רגישות בערמונית בכלל גודל תקין יצא לי בקצה האיבר כמו חתיכת עור או שלפוחית כזאת הייתי אצל 5 רופא עור ומין שאמרו שזה לא קונדילומה וזה יצא בגלל הבעיה במערכת השתן בדיקות תרבית שתן מחלות מין תרבית זרע תקינות האם לדעתך אני צריך לעבור ציטוסקופיה או לא יודע מה בבקשה תגיבי לי אני פשוט נואש מזה

שלום רב, ראשית צריך להבין שלאחר דלקת בשתןאו בערמונית יכולה להשאר תחושת צריבה ממשוכת ואי נוחות בהטלת השתן ולא מוצאים דבר בבדיקות. אם לא ביצעת ניתן גם לשלוח בדיקת PCR בשתן למחלות מין כגון כלמידיה, גונוראיה, אוריאופלזמה וכד''. ממצא על העור מחייב הסתכלות ובהתאם למה שרואים יחולט אם אתה צריך ציסטוסוקפיה, לא ניתן לקבוע מה זה ע"פ תיאורך. חשוב שתנסה למצוא דרך להקל על עצמך עם שתיה מרובה של מים, הורדת ה STRSS, המנעות מקפאין אלכוהול וכל מה שגורם גירוי יתר לשלפוחית (מתוק/חריף/חומץ- מדי).

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת