שתן מוגבר+צריבה +היסוס

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/02/2014 | 19:23 | מאת: נתן

ד''ר שלום בן 24 , מזה כחודש אני סובל ממתן שתן מוגבר (כול 10 דקות ממש ) ומצריבה בשופכה במתן שתן , ולפעמים סובל גם מהססנות במתן שתן , ביצעתי בדיקות תפקודי כליה וסוכר שיצאו תקינות בוצעו כבר 3 בדיקות שתן כולל תרבית שכולם יצאו תקינות , בוצע גם US כליות דרכי שתן שלפוחית וערמונית- אשר גם יצא תקין , הייתי אצל אורולוג אשר נתן לי את התוסף פרמיקסון פעמיים ביום למשך חודש , כאשר שאלתי האם הדבר יכול לבוא מין הערמונית , הרופא אמר שלא הדבר פוגע לי קשות באיכות החיים ואני ממש אובד עצות , האם אני צריך להיות מודאג ?? ממה זה יכול לנבוע

שלום רב, יש הרבה גורמים לתחושת צריבה בשופכה. אם אין שופ ממצאיל בבדיקות שתן רגישות מומלץ לשלוח בדיקת PCR למחלות מין (כלמידיה, מיקופלזמה, אוריאופלזמה) וגם תרבית לזרע. אם אין ממצאים ואין הטבה עצמונית או בעקבות הטיפול בפרמיקסון שעושי להועיל- ממליצה שתשלח בדיקת שתן לציטולוגיה ותתייעץ עם האורולו שלך לגבי צורך בציסטוסקופיה. בנתיים תימנע מגריינים שונים כמו אלכוהול, קפאיןף שוקולד, עישון

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת