פרמיקסון

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

05/11/2013 | 09:38 | מאת: מאור בן 53

נוטל פרמיקסון למעלה מ-3 חודשים בשלב זה אין הקלה בתסמינים [זרם חלש]גודל ערמונית 53 גרם psa תקין.האם להמשיך עם הפרמיקסון ולקוות שתהיה השפעה בעתיד או לעבור לאומניק אוקאס? האם אפשר לקבל המלצה לתרופה טבעית להקטנת הערמונית??

שלום לך, במקום פרמיקסון ניתן למצוא תוספי תזונה שונים בבתי המרקחת כגון פורסמד, פרוסטה סייף וכדומה, מכילי אבץ, דקל ננסי, ליקופן,פרחי צבר וכדומה- כולם ללא מרשם ואתה יכול לנסות. תרופות אלו לא הוכחו חד משמעית כיעילות. אם זה כבר לא עוזר כן שווה לנסות טיפול בחוסמי אלפא כגון אומניק אוקס ודומיו- במרשם מהאורולוג.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת