כאב וצריבה בפין כבר 7חודשיים מחפש ישועה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/09/2013 | 20:46 | מאת: יוסי

שלום ד"ר. אני סובל בצריבה וכאב בפין כבר שבע חודשיים טופלתי בהתחלה בשתי סוגי אנטיביוטיקה בצעתי. במהלך התקופה תרבויות שתן ובדיקות דם מספר פעמיים. והכל תקין בקרתי אצל מספר אורלוגים ולכולם אין מענה עבורי פרופ ידוע אמר לי אין מה לעשות זה כמו פריצת דיסק ולקראת גיל ה50 ערמונית תתחיל לגדול אולי יהיה שיפור לא מקובל עלי התשובה. אני בן 44 ומחפש מענה מוכן לשלם כל סכום אני לא מתפקד ואני בעל משפחה אשמח אם יש לך רעיון תודה וחג שמח

שלום לך יוסי. אני ממליצה לך לפנות לאורולוג בצורה מסודרת ולוודא שביצעת בדיקות שתן כללית ותרבית, שתן PCR למחלות מין, בדיקת שתן לציטולוגיה, US דרכי שתן ולפי צורך גם ציסטוסקופיה (הסתכלות פנימית לתוך איבר המין והשופכה), וגם בדיקת "תרבית 4 כוסות" דרך מרפאות חוץ אורולוגיות של בתי החולים השונים- אלו הבדיקות לבירור הצריבה ממנה אתה סובל, ולכולן אתה יכול לקבל הפניה מאורולוג בקופ"ח. ככל הנראה אכן מדובר בדלקת כרונית בשופכה או בערמונית ואכן לרוב לא תמיד יש פתרון יעיל אבל צריך למצוא דרך להקל עליך את התסמינים- ממליצה שתמנע מקפאין לסוגיו(כולל בשוקולד), תמנע מעישון ומאלכוהול, תשתה בעיקר מים ותה קמומיל ותשלים את הבדיקות. גם "לחץ" מאוד משפיע ולכן חפש דרכים להרגעה. יש אפשרות לנסות טיפול צמחי למשל עם "רווטינקס" או "פרמיקסון"- אלו תרפות במרשם רופא. בעיקר עליך להבין - באם כל הבדיקות תקינות לחלוטין- שמדובר בדלקת כרונית שייקח לה זמן ממושך להרגע, עליך למצוא כל מה שמקל עליך, כולל לפי צורך תרופות נגד כאבים.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת